TIĞ İŞİ ŞAPKA




ÖRGÜ BALE PABUÇLARI


HEM KOLYE HEM BİLEKLİK







DUVAR SÜSLERİNİN DEVAMI








ÇOCUK ŞAPKASI VE ÇANTASI


DİŞİ MAYMUNUN EŞİ :)





OYUNCAK DİŞİ MAYMUN







4 ŞEKİLDE GİYİLEN ŞAL








Yassı ampul


Yassı ampul ilk bakışda pek mantıklı görünmese de gerek taşıma gerek yer kaplama açısından eski ampullere göre çok daha avantajlı olan bu yeni tasarımın ampul değiştirirken masadan yuvarlanıp yere düşme ihtimali de yok.

Ruj USB bellek DIY USB Lipstick Flash Drive



İşte bayanların çantasında hiç dikkat çekmeden taşıyabilecekleri bir USB bellek. Ruj şekilli bir USB belleği icat etmek de bir bayanın aklına gelmiştir diye tahmin ediyorum


If you’re looking for a super stealthy USB flash drive, then perhaps a DIY lipstick is just the thing you need to be the next Bond girl or whatever. I could actually see some crapgadget manufacturer selling these as a brandable promo item for a convention or female-oriented company. Interesting geek craft.

Müzikli kara tahta


Unutkanlar için odalarında bir tane yazı yazılabilir tahta olması büyük avantajdır. Bu kara tahta aynı zamanda 2 dev hoparlörlü bir iPod dock ise çok daha kullanışlı oluyor tabi. Başarılı bir tasarım.

PANÇO ŞAL





Muzlar ezilmesin


Yanınızda yiyeceğinizi taşırken en büyük sorunlardan bir tanesi dökülmesi ezilmesi gibi sorunlardır. Ancak akıllıca tasarlanmış olan bu muz taşıyıcısı ile artık rahatlıkla çantanızda muz taşıyabilirsiniz.

OYUNCAK KÖPEK






TIĞİŞİ ŞAL




DUVAR SÜSLERİ ESKİLERİ YENİLEME TEKNİKLERİ










OYUNCAK YARASA











DANTEL DUVAR PANOLARI


SONBAHAR


DENİZ KABUĞU YUVARLAK ÇERÇEVELER










 

ÖRGÜ CAFE ©